Samsung wasmachine

Home - Samsung wasmachine
Een wasmachine is een essentieel onderdeel van de uitrusting in een Nederlands huis, maar bij het kopen van een Samsung wasmachinemoet u rekening houden met een breed scala aan factoren, zoals energie-efficiëntie, grootte, kenmerken, prijs en de voortdurende discussies tussen voor- en bovenladers. Daarom hebben we een uitgebreide koopgids voor wasmachines samengesteld om u te helpen de beste aankoopbeslissing te nemen voor uw huis en gezin. Maar laten we, voordat we zelf aan de slag gaan met de machine, eens kijken wat je moet weten voordat je een Samsung wasmachine deal koopt.
Inhoudsopgave

Samsung wasmachine: goede prijs-kwaliteit

Waarschijnlijk de belangrijkste overweging voor een Samsung-wasmachinedeal is hoeveel u bereid bent te besteden aan een nieuwe Samsung-wasmachinedeal. Zoals bij de meeste apparatuur, is het een afweging tussen aankoopprijs en bedrijfskosten. Duurdere wasmachines hebben hogere initiële kosten, maar zijn over het algemeen van betere kwaliteit (dus maken ze minder onderhoudskosten) en zijn efficiënter (dus bespaar geld op water, energie en wasmiddel). Over het algemeen kun je $ 500 tot $ 1500 verwachten voor een nieuwe Samsung-wasmachine.

Samsung wasmachine: lange levensduur

Een lange levensduur moet ook een overweging zijn bij het kopen van een Samsung wasmachine offerte, en als u huurt of andere tijdelijke situaties heeft, wilt u misschien een goedkope wasmachine kopen omdat u geen apparaten met een lange levensduur nodig heeft. Als vuistregel geldt dat bovenladers over het algemeen minder duur zijn dan voorladers omdat ze minder energiezuinig zijn.

Samsung wasmachine

Samsung wasmachine: ruimte

Als u in een klein huis of appartement woont met beperkte wasruimte, kan de grootte van uw Samsung-wasmachine een van uw belangrijkste overwegingen zijn. Voorladers zijn over het algemeen compacter dan bovenladers, en hun kleinere voordeuren maken ze gemakkelijker toegankelijk in krappe ruimtes. Een andere bepalende factor is hoeveel je wast. Woont u in een huishouden van één of twee personen, dan is een kleine wasmachine met een capaciteit van 4-7 kg wellicht het beste, terwijl grotere huishoudens wellicht een groter model nodig hebben met een capaciteit van meer dan 8 kg. We zijn er zeker van dat het ideale Samsung-wasmachineproduct geschikt is voor jou.

Samsung wasmachines: soorten wasmachines

Kortom, het ene type wasmachine is niet beter dan het andere, en het komt echt neer op uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Het belangrijkste verschil is dat de voorlader een horizontaal gemonteerde trommel heeft waarmee de kleding door de zwaartekracht kan worden verplaatst, terwijl de trommel van de bovenlader verticaal is gemonteerd en een in het midden gemonteerde roerder gebruikt om de kleding te verplaatsen. in het kort:

  • Voorladers: compacter, water- en energiezuiniger en leveren over het algemeen betere reinigingsresultaten op.
  • Topladers: over het algemeen goedkoper in aanschaf, snellere cyclustijden en flexibeler (u kunt er tussenin kleding toevoegen).

Waarom kiezen voor een Samsung wasmachine?

Samsung is een toonaangevende fabrikant van eersteklas wasmachines. Met een Samsung wasmachine in huis bespaar je tijd en moeite op wasdagen en hoef je je wasgoed niet naar de wasserette te brengen.

Milieuvriendelijke functies

Samsung-wasmachines zijn veelzijdig, dus ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Als je vaak dikke of bijzonder vuile kleding moet wassen, zul je de extra functies en geavanceerde technologie waarderen die standaard bij Samsung-wasmachines worden geleverd. Als je haast hebt of minder wast dan normaal, kun je kortere wascycli gebruiken om de klus snel en efficiënt te klaren, terwijl je minder water gebruikt en je impact op het milieu minimaliseert.

Vrijwel alle nieuwe wasmachines van Samsung hebben een energielabel van een of zelfs ++. Hierdoor is de wasmachine erg zuinig. Goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.

Samsung EcoBubble

Samsung EcoBubble technologie is speciaal door Samsung ontwikkeld om het wassen zuiniger te maken. Met deze functie is het mogelijk om op lage temperatuur te wassen. Dit bespaart veel energie. Hetzelfde resultaat kan worden bereikt bij lagere temperaturen door zeer kleine luchtbelletjes toe te voegen. Daarom kan het zelfs gewassen worden op een temperatuur van 15 graden. Maar ook als je de Eco Bubble-functie gebruikt, komt erg vuile was er bij 15 graden niet schoon uit.

Alle Samsung Addwash wasmachines zijn nu uitgerust met de Eco Bubble functie. Met Addwash voeg je wasgoed toe aan de wasmachine terwijl deze al draait. Handig als je bijvoorbeeld een handdoek of sokken vergeet. Houd er dus rekening mee dat elke Samsung Addwash wasmachine de EcoBubble functie heeft.

Een andere milieubewuste functie is Samsung Smart Control. Met behulp van de app kun je precies zien hoe je wasmachine het doet. Met de app kun je eventuele problemen bekijken en oplossen zonder tussenkomst van een technicus.

Verschillende soorten wasmachines

Heb je een groot gezin of was je regelmatig veel was, dan is een Samsung wasmachine met een grotere vulcapaciteit ideaal en merk je al snel hoeveel tijd en moeite je kunt besparen door minder was te doen. Welke Samsung-wasmachine u ook kiest, van de zuinige Samsung ecobubble™ WF70F5E0W2W met een capaciteit van 7 kg tot de Samsung ecobubble™ WF1114XBD/XEU met een capaciteit van 11 kg, uw wasgoed is altijd mooi en smetteloos. Of je nu de was, gordijnen of pluizig kinderspeelgoed wilt doen, de Samsung wasmachine is een prima keuze.

Samsung’s Quickdrive wasmachine

Fast-drive wasmachines zijn relatief nieuw. Deze wasmachines wassen sneller en zuiniger. In verschillende tests bleken deze ringen iets sneller te wassen, maar niet bijzonder snel. Wil je sneller wassen? Dan kan een snel rijdende wasmachine je wat tijd besparen. Al zal deze besparing geen uitzondering zijn.

Samsung Wasmachine Black Friday-deals

Samsung wasmachines ontsnappen niet meer aan Black Friday. Zoals veel producten zijn ook wasmachines in de aanbieding tijdens Black Friday week en Cyber ​​Monday. Ben je van plan om binnenkort een wasmachine te kopen? Duurt Black Friday niet zo lang meer? Dan loont het zeker de moeite om tot Black Friday te wachten met het kopen van een wasmachine. Kortingen tot +-150 euro. Toch een mooie bonus, al zeggen we het zelf.

Zal Black Friday duren? Maak je geen zorgen. Bovenaan deze pagina hebben we alle huidige Samsung wasmachine aanbiedingen verzameld. Want ook voor wasmachines is er momenteel een mooi aanbod. Wij verzamelen alle online offertes van; Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Expert. Zo mis je nooit meer veel.

Woordenboek: Samsung-taal naar het Nederlands

Als je Samsung-wasmachines in veel online winkels bekijkt, word je overspoeld door technisch jargon. Daarom heb ik een woordenboek gemaakt dat Samsung-jargon vertaalt naar helder Nederlands.

Diamond Drum: De Diamond Drum wastrommel heeft speciale afvoergaten. Samsung claimt dat de diamantvorm een ​​laagje water creëert, waardoor kleding minder slijt.

Eco Bubble-technologie: Eco Bubble-technologie gebruikt water en lucht om wasmiddel op te lossen. Genereert krachtige reinigingsschuimbellen die gelijkmatig over kleding worden verdeeld en 40 keer sneller dan normaal dieper in stoffen doordringen.

Gecoate keramische verwarmingselementen: Samsung biedt keramische coatings voor verwarmingselementen. Hierdoor bereikt kalk minder snel de elementen, waardoor de levensduur wordt verlengd en het energieverbruik permanent wordt verminderd.

Digital Inverter Motor: Koolborstelloze motor, minder geluid, langere werktijd, geen onderhoud. U krijgt 10 jaar garantie.

Direct drive-motoren zijn ook borstelloze motoren (vergelijkbaar met digitale invertermotoren). Direct drive motoren zijn direct op de trommel gemonteerd.

Aquastop + Aquasensor: Registreert lekkages in slangen en apparatuur. Bij een lekkage wordt het watertoevoersysteem automatisch uitgeschakeld. Hiermee kunt u waterschade in uw huis voorkomen.

Eco Drum Clean: Reinigingsprogramma voor het reinigen van vaten. Zo voorkom je dat een wasmachine gaat stinken door olieluizen.

VRT- en VRT Plus-technologie: VRT Plus-technologie houdt de trommel in balans.
Dit zorgt voor minder trillingen, wat het geluid sterk reduceert.

Decibel: Dit komt tot uiting in het geluidsniveau in decibel op het energielabel dat bij de wasmachine wordt geleverd.

Beste wasmachines

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble is de beste geteste wasmachine van 2024.
De Samsung WW90T534AAW Autodose is de beste zuinige wasmachine.
De Haier HW80-B14636N is de stilste wasmachine van 2024.