Miele wasmachine

Home - Miele wasmachine
Dankzij de stevige bouwkwaliteit kunnen Miele wasmachines jarenlang mee. Miele wasmachines hebben een borstelloze ProfiEco motor waardoor je geen last hebt van trillingen en geluid. Koop je een Miele TwinDos-model, dan voegt de wasmachine automatisch wasmiddel toe. Met Miele PowerWash ben je in 49 minuten schoon. Wilt u een Miele wasmachine kopen? Koop dan een wasmachine met TwinDos en PowerWash.
Inhoudsopgave

Wat is een goede Miele wasmachine?

Het belangrijkste is dat de wasmachine schoon is. Maar misschien is spoelen ook belangrijk voor je. Door te kiezen en te kopen of een volledig en vertrouwend lidmaatschap, kunt u testresultaten vergelijken. We testen wasmachines op reinigen, centrifugeren, geluid en spoelen.

Als uw wasmachine goed wordt onderhouden, gaat uw Miele jarenlang mee. Was regelmatig op hoog vuur om olieluizen te voorkomen en je blijft schone kleding houden.

Miele wasmachine

Welke Miele wasmachine kopen?

Miele heeft veel wasmachines met diverse extra functies. Miele Duitsland heeft wasmachines met TwinDos, CapDosing en PowerWash. Niet al deze functies maken wasgoed schoner.

Miele TwinDos

Miele wasmachines met TwinDos kunnen automatisch vloeibaar wasmiddel en wasverzachter toevoegen. U kunt ook zelfmedicatie gebruiken via de wasmiddellade.

Je maakt Miele TwinDos schoon met Miele IntenseClean wasmachinereiniger. Deze reiniger verwijdert aanslag, bacteri├źn en zeepresten. Dit maakt het gebruik van een wasmachine duurder.

Miele Capdosing

Miele wasmachines met CapDosing hebben in de wasmiddellade een plek voor speciale Miele capsules. Je kunt er een capsule met speciale wasmiddelen, wasverzachters of andere toevoegingen in doen.

Miele PowerWash

Wasmachines met een PowerWash systeem hebben een QuickPowerWash programma en een Powershower.

Volgens Miele kan het QuickPowerWash-programma in minder dan een uur tot 5 kg wassen.

De PowerShower spuit zeepsop uit de kuip op de bovenkant van het wasgoed in plaats van de trommel van onderaf te vullen. ‘Hierdoor wordt de was sneller nat. Hierdoor komt het wasproces sneller op gang en wordt het wasmiddel maximaal gebruikt, aldus Miele, Duitsland.

Sommige wasmachines zijn op afstand te bedienen via wifi en de Miele@home app. Hoe meer extra’s, hoe duurder de machine.

Waarom kiezen voor een Miele wasmachine?

Mensen zijn vaak tevreden over wasmachines van Miele. We vroegen meer dan 4.000 consumenten naar hun tevredenheid over hun wasmachine. Miele-gebruikers zijn over het algemeen zeer tevreden over de levensduur van hun Miele-wasmachines.

Beste wasmachines

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble is de beste geteste wasmachine van 2024.
De Samsung WW90T534AAW Autodose is de beste zuinige wasmachine.
De Haier HW80-B14636N is de stilste wasmachine van 2024.