Tweedehands wasmachine

Home - Tweedehands wasmachine
Sommige wasmachines krijgen een tweede kans. We testen of het apparaat nog goed werkt. Dit werd vervolgens op de markt gebracht als een tweede kans wasmachine. Met een tweedekansmodel haal je een betaalbare wasmachine in huis. Deze heeft lichte tot duidelijke gebruikssporen, zoals krasjes of deukjes, waar je korting op krijgt. Soms is de wasmachine zo goed als nieuw. Op de productpagina leest u over de schade. Een voordeel is dat je voor minder geld een wasmachine kunt kopen die het nog prima doet.
Inhoudsopgave

Een goedkope wasmachine kopen

Een wasmachine is een onmisbaar apparaat voor veel huishoudens. De aanschafkosten zijn vrij hoog en als de wasmachine uitvalt, is het zeer noodzakelijk om een ​​vervanging aan te schaffen.

Om te besparen op hoge aanschafkosten kun je kiezen uit refurbished, directe verkoop of tweedekans wasmachines. Deze exemplaren zijn van exact dezelfde kwaliteit als een nieuwe wasmachine, maar kunnen duidelijke gebreken en gebruikssporen hebben.

Kortom, er zijn 5 mogelijkheden om te besparen op de aanschafkosten van je wasmachine. Deze lichten we hieronder verder toe, zodat je direct kunt besparen op de aanschaf van een wasmachine.

Ook vind je op deze pagina meer informatie over refurbished, export en tweedekans wasmachines. Selecteer het onderwerp waar je meer over wilt weten of scroll verder om alles te lezen.

Tweedehands wasmachine

Refurbished wasmachine

Refurbished of refurbished wasmachines zijn gebruikte wasmachines die grondig zijn geïnspecteerd, gereviseerd en gereinigd.

Door de revisie is de technische werking als nieuw. Er kunnen gebruikssporen zijn in de vorm van krassen, deuken en/of barsten.

Refurbished wasmachines zijn 70% goedkoper dan nieuwe apparaten. Je hebt alleen de garantie (tot 2 jaar) nodig om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Met een refurbished wasmachine ben je dus verzekerd van een stevig en goed werkend apparaat.

Wasmachine uit de outlet

De outlet wasmachine is een nieuw type wasmachine. Het gaat meestal om modellen die zijn beschadigd door opslag, verzending of gewoon verpakking. De winkel biedt ook regelmatig demo’s en displaymodellen aan.

De zichtbaarheid en aard van schade verschilt van machine tot machine. Dit kunnen krassen, deuken of barsten zijn, maar er kan ook helemaal geen zichtbare schade zijn. Technisch gezien zijn exportwasmachines in perfecte staat aangezien ze grotendeels ongebruikt zijn.

Wil je een betaalbare wasmachine? Vindt u cosmetische schade minder belangrijk? Dan is exportwasmachine een goede keuze.

Tweedekans Wasmachine Coolblue

In het ruime assortiment van Coolblue vind je ook een ruim aanbod tweedekans wasmachines.

De wasmachine is volledig nagekeken en functioneert als nieuw. Er kunnen enkele gebruikssporen zichtbaar zijn. Deze staan ​​duidelijk aangegeven in het product inclusief de foto.
Een tweede kans wasmachine krijg je bij Coolblue met dezelfde garantie als bij het kopen van een nieuwe wasmachine.

Refurbished wasmachine abonnement

Wil je het gemak en de kwaliteit van een A-merk wasmachine zonder de hoge aanschafkosten?
Dan is het huren van een refurbished wasmachine de ideale oplossing.

Bij Bluemovement huur je al een refurbished Bosch wasmachine vanaf € 9,99 per maand. Wat betreft de abonnementsperiode voor de wasmachine kun je kiezen uit 3 maanden, 1 jaar, 6 jaar of langer.

Gebruikte wasmachine

Een particuliere gebruikte wasmachine is een van de goedkoopste manieren om een ​​goedkope wasmachine te krijgen. Soms krijg je het zelfs gratis!

Natuurlijk is de goedkope prijs een groot pluspunt, maar je kunt niet garanderen dat het apparaat betrouwbaar zal zijn en goed zal presteren. Natuurlijk kun je geluk hebben, maar als de wasmachine het niet doet, kun je geen beroep doen op het herroepingsrecht of bevelschrift.

Goedkope gebruikte wasmachines vind je bijvoorbeeld op Marktplaats of Facebook Marketplace.

Beste wasmachines

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble is de beste geteste wasmachine van 2024.
De Samsung WW90T534AAW Autodose is de beste zuinige wasmachine.
De Haier HW80-B14636N is de stilste wasmachine van 2024.