Vaatwasser op wasmachine

Home - Vaatwasser op wasmachine
Stel dat je in een tiny house woont met een kleinere keuken. Je bent van alle gemakken voorzien, maar je kunt niet zonder vaatwasser en wasmachine. Je hebt alleen geen ruimte om ze apart aan te sluiten. "Dan stapel ik ze maar op", zou je denken. Maar is het echt veilig? Welke heb je erop gezet?
Inhoudsopgave

Wasmachine

Nadat de wasmachine zijn werk heeft gedaan, hoeft u alleen nog maar te centrifugeren. Door de trillingen is het onhandig om in de vaatwasser te doen en is de wasmachine ook een stuk zwaarder. Zo’n groot gewicht is te wijten aan het feit dat het meestal een blok beton bevat.

Vaatwasser op wasmachine

Vaatwasser

Vaatwassers trillen veel minder dan wasmachines. Maar als de een trilt, trilt de ander ook. Daarom zijn er speciale hoezen in de aanbieding die onder de vaatwasser blijven plakken. Zo blijft hij netjes op zijn plaats. Er zijn ook randen die worden verkocht om de vaatwasser op zijn plaats te houden. Het is absoluut ideaal om van hout of andere materialen een soort steiger te maken. Je kunt zoiets ook kopen bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Het vullen van de vaatwasser is veel gemakkelijker als deze op ooghoogte staat. Maar laat het niet openstaan ​​om ongelukken te voorkomen.

Elektriciteit en water

Zorg er bij het aansluiten ook voor dat de afvoerslang van de vaatwasser correct is geplaatst. Dus zoals vermeld in de handleiding, maar dan is alles ongeveer 90cm hoger. Dit komt er op neer dat hiervoor de drain verlengd moet worden. Ook moet je er 100% zeker van zijn dat het water snel genoeg weg kan lopen zodat het niet uit het Y-stuk of zwanenhals van de wasmachine komt als je pompt. We raden aan om niet beide apparaten tegelijk in te schakelen. opstapelen!

Beste wasmachines

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble is de beste geteste wasmachine van 2024.
De Samsung WW90T534AAW Autodose is de beste zuinige wasmachine.
De Haier HW80-B14636N is de stilste wasmachine van 2024.