LG wasmachine

Home - LG wasmachine
Met een LG wasmachine heb je geen last van lawaai. De direct drive-motor wordt rechtstreeks op de trommel aangesloten, waardoor er geen riem hoeft te worden aangedreven. Om je kleding snel op te frissen kies je voor een LG wasmachine met stoomfunctie. Je favoriete kleding blijft langer mooi. Met TurboWash wast u uw kleding in 39 minuten.
Inhoudsopgave

Wat maakt LG anders?

Naast innovatie, moderne technologie en slim design heeft LG nog een belangrijke pijler, namelijk duurzaamheid. LG produceert apparatuur die zowel energiezuinig is als geproduceerd op de minst klimaatvriendelijke manier. LG wasmachines hebben altijd een energielabel van A+++ of hoger. Vind jij duurzaamheid ook zo belangrijk? Dan is het zeker de moeite waard om een ​​LG wasmachine te overwegen.

LG heeft een groot assortiment wasmachines, dus voor iedereen is er wel een model te vinden. Van een compacte was-droogcombinatie voor kleine huizen tot een wasmachine van 12 kg voor grotere gezinnen. Van budget wasmachines (als je een klein budget hebt) tot ultra-luxe wasmachines uitgerust met de nieuwste technologie (als je op zoek bent naar comfort en puur gemak).

Wassen voor een groot gezin

Heb je een groot gezin en staat je wasmachine nooit stil? LG heeft een degelijke thuiswasmachine die maar liefst 9 kg aankan. We hebben een machine als deze al eerder getest en waren er zeer tevreden over. Een energiezuinige en zuinige machine die veel was super schoon wast. Maar ook als je niet zoveel budget hebt en toch een goede wasmachine wilt kopen, heeft LG ook goede machines voor onder de 350 euro.

LG wasmachine

Voor- en nadelen van LG-wasmachines

Als je online kijkt, zijn gebruikers van LG wasmachines over het algemeen positief.
Enkele van de positieve punten die we vaak tegenkomen zijn:

  • Makkelijk te gebruiken
  • De was is schoon
  • Veel programma’s
  • Super stil
  • Makkelijk te gebruiken

Over het algemeen vindt u op internet positieve recensies over LG-wasmachines. Maar als we de meningen van witgoedreparateurs mogen geloven, is het niet allemaal zonneschijn. Deze reacties willen we niet voor je verbergen:

“LG Direct Drive-wasmachine sudderde binnen vijf minuten en de lagers waren defect.”
“De degelijkheid van LG is helemaal niet goed.”
“LG-wasmachines hebben de neiging om volledig verloren te gaan nadat belangrijke componenten uitvallen.”

LG-specificaties

Elke fabrikant gebruikt zijn eigen technische naam. Hieronder bespreken we enkele van deze voorbeelden om de specificatie begrijpelijker te maken.

Noodzaak van Turbowash voor langzaam wasprogramma

Vind je dat veel wasprogramma’s te lang duren? Het moet anders, dacht LG en ontwikkelde TurboWash. Met TurboWash duurt het wasprogramma slechts 59 minuten. Krachtige slangen die met deze technologie worden gebruikt, kunnen hogere drukken aan. Bespaar ongeveer 30 minuten per oplaadbeurt. Kleding is net zo schoon als lange programma’s en TurboWash is ook geschikt voor grotere wasbeurten.

Turbowash is een must omdat de modellen die ik heb gezien niet erg snel zijn. Een standaard wasprogramma zonder turbo duurt lang.

Direct aandrijfsysteem

Bij deze innovatieve technologie wordt de trommel direct aangedreven door een elektromotor. Riemen en andere bewegende delen gevonden in “oude” wasmachines zijn vervangen. De grootste voordelen van dit direct drive systeem zijn:

  • Verminder energieverbruik
  • Stiller met minder trillingen
  • Minder onderhoud door minder draaiende delen.
  • LG ondersteunt de motor met 10 jaar garantie.

Minder kreuken

Grrr, heb jij ook een hekel aan schone, gekreukte kleding? Dan ben je niet de enige!

Veel LG-modellen hebben True-Steam. Dit is een stoomtechnologie die ervoor zorgt dat het wasgoed niet kreukt als het uit de trommel wordt gehaald. Het stoomprogramma elimineert 99,8% van alle veelvoorkomende allergenen zoals huisstofmijt.

Handwas in de machine

Ten slotte bespreken we de 6 Motion-functie. Met deze techniek kan je delicate handwas in de wasmachine gewassen worden. Wassen kan met een combinatie van maximaal 6 bewegingen: draaien, schrobben, fileren, rollen, rocken en tuimelen.

LG wasmachine kopen

Hier geven we je uitgebreid in op de mogelijkheden van de LG wasmachine. Spreekt het merk LG je aan? Wil je een wasmachine kopen? Bekijk hier de best beoordeelde LG-wasmachines.

Beste wasmachines

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble is de beste geteste wasmachine van 2024.
De Samsung WW90T534AAW Autodose is de beste zuinige wasmachine.
De Haier HW80-B14636N is de stilste wasmachine van 2024.