Soorten wasmachines

Home - Soorten wasmachines
Welk gezin heeft geen wasmachine? Misschien geven sommige mensen er om de een of andere reden de voorkeur aan om met de hand te wassen (we kennen toevallig iemand die ouder is en geen nieuwe technologie hoeft te kennen, zelfs geen wasmachine), maar laten we eerlijk zijn… wassen als je dat wilt. druk in ons allemaal tegenwoordig Om wat vrije tijd op het werk en thuis door te brengen, zijn machines bijna een levensbehoefte. Het is een behoorlijk grote investering, dus het is fijn om advies te krijgen van iemand die je kan laten zien welk type wasmachine je daadwerkelijk hebt. Na het lezen van dit artikel weet je welke wasmachine voor jou geschikt is!
Inhoudsopgave
Soorten wasmachines

Verschillende soorten wasmachines

Natuurlijk is elke wasmachine gemaakt voor hetzelfde doel, namelijk om je kleding zo schoon mogelijk te krijgen. Maar niet alle machines zijn hetzelfde. De soorten waar we het hier over hebben zijn:

  • Vrijstaande wasmachine (bovenlader of voorlader)
  • Ingebouwde wasmachine
  • Was-droogcombinatie
  • Professionele wasmachine
    Hieronder vind je alle informatie hierover.

Vrijstaande wasmachine

De best verkochte wasmachine is de vrijstaande wasmachine. Bij een vrijstaande wasmachine kunt u kiezen tussen front-loading of top-loading. Bovenladers zijn smaller en nemen minder ruimte in beslag dan voorladers. Zoals de naam al doet vermoeden, leg je je wasgoed bovenop de trommel. Bij een voorlader wasmachine plaats je je wasgoed voor in de trommel. Deze is erg handig omdat je desgewenst een stapelset kunt gebruiken om er een droger op te plaatsen.

Ingebouwde wasmachine

Een inbouwwasmachine is ideaal als je ze in je keuken of bijkeuken wilt houden. Het ontwerp van de voorkant van de wasmachine is plat en wordt geleverd met scharnierpunten zodat je de voordeur eraan kunt bevestigen.

Was- en droogmachine

Als je niet genoeg ruimte hebt voor een wasmachine en droger, dan is een was-droogcombinatie perfect. Dit 2-in-1 apparaat is ruimtebesparend en wordt geleverd met een gecombineerd was- en droogprogramma.

Professionele wasmachine

Of u nu een hotel heeft, een bakker bent, een wellnesscentrum runt of een ander soort bedrijf heeft waarbij u zich vaak moet wassen, een professionele wasmachine is een must. Deze zijn speciaal ontworpen om meer runtime te krijgen in een snellere tijd. Ja, ze kosten meer om te kopen, maar als u bedenkt wat uw winst precies is, verliest u uiteindelijk minder. Kleding wordt sneller gewassen, machines gaan langer mee en natuurlijk een meerwaarde voor uw bedrijf. Houd er rekening mee dat u meestal grotere afvoeren nodig heeft en meerfasige aansluitingen moet hebben. Win hiervoor professioneel advies in.

Beste wasmachines

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble is de beste geteste wasmachine van 2024.
De Samsung WW90T534AAW Autodose is de beste zuinige wasmachine.
De Haier HW80-B14636N is de stilste wasmachine van 2024.