Wasmachine met WiFi

Home - Wasmachine met WiFi
De nieuwe generatie wasmachines zijn uitgerust met wifi. Hierdoor verbind je deze apparaten met internet en bedien je ze eenvoudig en snel met je smartphone. Samsung maakt al gebruik van een dergelijk systeem en LG heeft ook met succes het pad van interactieve wasmachines verkend. Via deze pagina kun je de wasmachine vergelijken met internet. U kunt uw slimme wasmachine online kopen wanneer u interessante aanbiedingen van online winkels vindt.
Inhoudsopgave

Wasmachines met wifi vergelijken

Wil je de prijs en eigenschappen van verschillende wasmachines vergelijken? Een wasmachine koopt u eenvoudig en snel online bij ons. Gebruik ons ​​filtersysteem om uw zoekvoorkeuren te specificeren. Selecteer modellen om met elkaar te vergelijken. Ziet u een interessant aanbod van een aangesloten webwinkel, dan kunt u wasmachines online bestellen via internet.

Wifi op de wasmachine

Dit klinkt voor de meeste mensen misschien futuristisch, maar er zijn nu wasmachines met wifi beschikbaar. Samsung heeft dit systeem geïmplementeerd in haar Crystal Blue-serie. Met een wasmachine met wifi bedien je je wasmachine via een mobiele app. Zo bepaal je vanaf je telefoon wanneer je het wasprogramma start.

Deze wasmachines bieden de mogelijkheid om de wasmachine te bedienen vanuit een (luie) stoel via een speciale app. Wasmachines die deze functie bieden, hebben extra functies die verder gaan dan alleen.

Wasmachine met WiFi

Smart Check of Smart Diagnosis.

Samsung wasmachines in het Crystal Blue assortiment gebruiken de Samsung Washing Machine app met slimme bediening. Je kunt het programma eenvoudig starten en de voortgang van het wasprogramma volgen. Hiervoor heeft LG het Smart Thinq toestel in het leven geroepen.

Niet alleen LG wasmachines, maar ook andere LG huishoudelijke apparaten zijn te bedienen met je smartphone. Een compleet smart home is de toekomst die ons te wachten staat. Miele-wasmachines kunnen nu ook via een mobiele app met internet worden verbonden.

Waarom heeft een wasmachine wifi?

De wasmachine wordt gebruikt om kleding te wassen. Een taak die we echt willen negeren, maar die moet worden gedaan. Met een wasmachine met wifi maak je eenvoudig verbinding met je smartphone of tablet.

Vervolgens bedien je de wasmachine via een wifi-verbinding vanaf je smartphone:

  1. Je kunt de wasmachine starten via de app
  2. Kijk hoe lang het duurt voordat je kleding klaar is
  3. Sla je favoriete wasprogramma’s op
  4. Krijg tips en advies via de app

Zoals je ziet is een wasmachine met wifi een no-brainer, zeker als je je tijd liever anders doorbrengt dan de was doen.

Wasmachine met wifi merken

Momenteel zijn er niet veel wasmachines die via wifi kunnen worden aangesloten. Op zijn minst de wasmachine die ik je zou aanraden. Ik merk dat er nog veel innovatie en goede doorontwikkeling is om meer uit wifi te halen dan alleen de wasmachine aan en uit te zetten. Er zijn echter verschillende merken die absoluut voorop lopen:

  1. Samsung
  2. Miele
  3. LG
  4. Bosch

Vooral de slimme wasmachine van Samsung is het overwegen waard: hier geniet je ook van extra functies, waaronder de mogelijkheid om later wasgoed toe te voegen met de AddWash-functie!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een slimme wasmachine?

Een goede slimme wasmachine kopen kan best een uitdaging zijn. De populariteit van slimme wasmachines gaat razendsnel, dus je zult zien dat steeds meer fabrikanten inspelen op deze trend.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende aanbieders die de beste wasmachines met wifi aanbieden. Dit maakt het kiezen van de juiste slimme wasmachine moeilijker. Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij het kopen van een slimme wasmachine?

Om je te helpen heb ik hieronder een aantal belangrijke criteria op een rijtje gezet. Door op deze criteria te letten, weet je zeker dat je een goede wasmachine koopt.

Slimme functies

Ik ben verschillende wasmachines tegengekomen die beweren slim te zijn, maar dat zijn ze niet. Fabrikanten bestempelen wasmachines vaak als ‘slim’ en hoeven er niet zo uit te zien.

Ik raad je daarom aan om altijd te letten op de slimme eigenschappen van je wasmachine. Check of de wasmachine echt slim is, check of het niet alleen een verkooptrucje is.

Alle wasmachines in mijn top 5 zijn behoorlijk slim, dus je weet zeker dat je een slimme wasmachine hebt.

Energielabel

Door te kiezen voor een wasmachine met een goed energielabel kun je jaarlijks veel geld besparen. Tegenwoordig is het A-label het beste dat je voor een wasmachine kunt krijgen.

Dit zijn de zuinigste modellen die momenteel op de markt zijn. Kies daarom het beste voor een wasmachine die minimaal een energielabel A heeft.

Geluidsniveau

Over het algemeen zijn slimme wasmachines ook minder lawaaierig dan gewone wasmachines. Deze wasmachines produceren namelijk over het algemeen minder trillingen, wat simpelweg minder geluid betekent.

Als je het belangrijk vindt dat je wasmachine zo stil mogelijk is, raad ik je altijd aan daar rekening mee te houden.

In mijn top 5 heb ik geprobeerd rekening te houden met het geluid dat de wasmachine maakt. Alle wasmachines op deze lijst scoorden hoog op dit gebied.

Maximaal laadvermogen

Als laatste wil ik je aanraden om altijd te kijken naar het maximale laadvermogen van je wasmachine. Voor een gemiddeld gezin van 4 zou ik een laadcapaciteit van minimaal 9 kg aanraden, zodat je een hele lading wasgoed kwijt kunt.

Beste wasmachines

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble is de beste geteste wasmachine van 2024.
De Samsung WW90T534AAW Autodose is de beste zuinige wasmachine.
De Haier HW80-B14636N is de stilste wasmachine van 2024.