Whirlpool wasmachine

Home - Whirlpool wasmachine
Whirlpool wasmachines bieden verschillende wasprogramma's en zijn gebaseerd op innovatieve functies die ervoor zorgen dat kinderen hun kleding kunnen wassen. De wasmachine gebruikt zesde zintuigtechnologie om het wasgoed te analyseren en de instellingen van de machine dienovereenkomstig aan te passen. De nieuwste modellen maken gebruik van borstelloze motoren en Whirlpool biedt levenslange garantie. Bovendien is er een speciaal Whirlpool-wasprogramma dat ervoor zorgt dat je een breed scala aan kleding kunt wassen, zelfs het stomen van kwetsbaar textiel.
Inhoudsopgave

Wasmachine van Whirlpool

Whirlpool Sixth Sense Whirlpool heeft als merk natuurlijk veel verschillende wasmachines in het assortiment. De nieuwe technologie die het merk gebruikt is echter de zogenaamde 6th Sense, die de optimale hoeveelheid wasmiddel aangeeft en een speciaal programma heeft voor het reinigen en verzorgen van kleding.

Whirlpool wasmachine

Whirlpool Best-Care

De nieuwe Whirlpool 6h-Sense wasmachine bestaat voornamelijk uit een voorlader met zeer energiezuinige eigenschappen. Alle modellen hebben een energielabel van minimaal A+++ en sommige hebben zelfs A++++-30% of A+++-40%. Met een Whirlpool wasmachine kun je flink besparen op je maandelijkse energiekosten.

Whirlpool wasmachines hebben een grote trommelcapaciteit en high-end modellen kunnen 9 tot 12 kg wasgoed per wasbeurt bevatten! Dit betekent dat je minder vaak hoeft te wassen, wat ook helpt om het water- en energieverbruik te verminderen. De borstelloze invertermotor zorgt ervoor dat de wasmachine duurzaam en stil is.

Ook voor de aanschaf van een bovenlader wasmachine kunt u bij Whirlpool terecht. Whirlpool bovenladers zijn voorzien van groene technologie die staat voor energiebesparing en minder schade aan het milieu. Over het algemeen hebben bovenladers van Whirlpool iets kleinere trommelvolumes en een iets hoger energieverbruik dan voorladers.

Whirlpool 6th Sense technologie

Dankzij de 6th Sense technologie op Whirlpool wasmachines hoef je niet meer zelf te checken hoeveel water of energie er nodig is om je wasgoed goed te wassen. In plaats daarvan analyseert de wasmachine het soort kleding en textiel. Op basis hiervan bepaalt de wasmachine hoeveel water er nodig is zodat er geen energie verloren gaat om het overtollige water op de juiste temperatuur te brengen. De wasmachine past daar ook de duur van het wasprogramma op aan. Whirlpool wasmachines zijn wat dat betreft slim geconstrueerd om zo voordelig mogelijk te kunnen wassen.

Whirlpool wasmachines vergelijken

U kunt bij ons meerdere Whirlpool wasmachines vergelijken. U kunt uw wensen kenbaar maken door gebruik te maken van onze filters. U kunt zelfs verschillende merken wasmachines vergelijken op basis van prijs of verschillende kenmerken van het apparaat. Als je vandaag online een wasmachine koopt, heb je morgen een wasmachine in huis!

Levenslange garantie op de motor

De nieuwste Whirlpool wasmachines zijn uitgerust met een borstelloze motor (ZEN-technologie). Er zijn geen problemen meer met koolborstels, dus de wasmachine is veel stiller en nauwelijks versleten. Whirlpool gaat verder dan veel andere fabrikanten die 10 jaar garantie bieden, met een levenslange garantie op de wasmotor. Wat dat betreft kun je rekenen op de lange levensduur van je Whirlpool wasmachine. Ze zijn wat dat betreft een prima investering, en door het lage energieverbruik pluk je daar ook automatisch de vruchten van. Whirlpool ZEN-technologie

Speciaal wasprogramma

Met een Whirlpool wasmachine kun je ook veel speciale wasprogramma’s gebruiken. Deze zorgen er bijvoorbeeld voor dat bepaalde soorten textiel gewassen kunnen worden of uw kleding naar de stomerij kan. Wil je bepaalde kleding opfrissen? Dankzij de stoomverversing is het mogelijk om ‘droog’ schoon te maken zodat je het textiel niet beschadigt. Met een Whirlpool wasmachine kun je vertrouwen op innovatieve wasmachines op basis van slimme technologie. Blader door de verschillende modellen om een ​​goed beeld te krijgen van het aanbod.

Beste wasmachines

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble is de beste geteste wasmachine van 2024.
De Samsung WW90T534AAW Autodose is de beste zuinige wasmachine.
De Haier HW80-B14636N is de stilste wasmachine van 2024.